bab kita

paling apik sampeyan pilihan

HeBei ShaoBo Photovoltaic Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing profesional ing riset lan pangembangan solar silikon kristal, manufaktur lan dodolan, pasar utama sel surya, modul, lan sistem generasi fotovoltaik, lan liya-liyane. ditrapake kanggo omah, komersial, lan sistem pembangkit listrik.

PRODUK

INQUIRY

PRODUK

  • Produksi

    Pabrik kalebu area 30000 meter persegi, area konstruksi 21000 meter persegi, nduweni limang baris produksi modul solar, produk utama yaiku modul solar monocrystalline lan polycrystalline, bisa nyukupi syarat pelanggan sing beda. Jumlah adol sekitar 800-1000MW saben taun.
    case_img_01
  • SBM6-144

    144 Panel Surya Monocrystalline Sel

    Nalika sampeyan tuku produk SHAOBO Solar sampeyan bakal nampa kualitas premium, solusi energi ijo dipercaya karo construction unggul, diiringi layanan pelanggan ndhuwur baris.
    SBM6-144
  • SBM6-72

    72 Panel Surya Monocrystalline Sel

    Modul solar mono SHAOBO, uga disebut panel solar mono nduweni efisiensi dhuwur, tahan PID, kinerja cahya sing sithik, tahan cuaca sing abot lan tahan kanggo kahanan lingkungan sing ekstrem.
    SBM6-72
  • SBM6-60

    60 Sel Panel Surya Monocrystalline

    Saklawasé 15 taun pengalaman manufaktur, karo chain industri photovoltaic - silikon, wafer silikon, kaca, baterei, modul lan stasiun daya, liwat ISO9001; Sertifikasi sistem 2015 & iso14001: 2015 mesthekake yen komponen SHAOBO duwe bahan mentahan sing apik lan pengerjaan sing apik.
    SBM6-60